VUČIĆ SAOPŠTIO VAŽNU VEST: Gradnja brze saobraćajnice do Golupca, biće nastavljena i do Brze Palanke

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 21:13

VUČIĆ SAOPŠTIO VAŽNU VEST: Gradnja brze saobraćajnice do Golupca, biće nastavljena i do Brze Palanke

Dobra vest za građane Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio večeras, na otvaranju rekonstruisane tvrđava Fetislam i Letnje pozornice u Kladovu, da se planira i nastavak izgradnje brze saobraćajnice petlja Požarevac - Golubac, dalje do Brze Palanke.

- Ljudi se sad nadaju da završimo brzu saobraćajnicu do Golupca, pa da onda produžimo i do Brze Palanke, što će mnogo značiti za ovaj kraj u turističkom smislu - rekao je Vučić tokom obilaska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kazao je da je već urađeno mnogo projketa u tom kraju, a pre svega puteva.

 Videli ste dobar put od Kladova do Donjeg Milanovca i do Brze Palanke - dodao je Vučić.

Vučić je rekao i da je Fetislam u Kladovu sedma tvrđava i da je EU izdvojila 16,6 miliona evra za više projekta. Imamo tvrđave u Baču, na Petrovaradinu, u Beogradu, Smederevu, Ramsku tvrđavu, Golubac i Fetislam, dodao je predsednik.

- Evropljani su nam dali novac i hvala im na tome - istakao je Vučić. Naglasio je da niko u Evropi nema toliko i takvih tvrđava koje Srbija ima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.