VUČIĆ SA SRPSKIM ATLETIČARIMA U BUDIMPEŠTI: Svaka čast kako branite naše boje! Gledam da i mi napravimo stadion kao u Mađarskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 10:24

VUČIĆ SA SRPSKIM ATLETIČARIMA U BUDIMPEŠTI: Svaka čast kako branite naše boje! Gledam da i mi napravimo stadion kao u Mađarskoj (VIDEO)

Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Mađarskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom u Karmelićanskom manastiru. Vučić se prethodno sastao sa predsednicom Mađarske Katalin Novak, a u popodnevnimsatima očekuje ga bilateralni susret sa predsednikom TurskeRedzepom Tajipom Erdoganom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim atletičarima, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvuju na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Vučić se prethodno sastao sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

Predsednik je počeo druženje sa reprezentativcima Srbije, a u dobroj atmosferi razgovarli su o rezultatima, kao i o velelepnom stadionu u Mađarskoj. Predsednik je tom prilikom istakao da je i Srbiji potreban stadion kao u Budimpešti.

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac je kroz smeh prokomentarisao da mu je rečeno da sedne pored predsednika, na šta je Vučić uzvratio:

- Da ima ko da me brani. Za razliku od drugih ja znam da je Asmir uvek davao sve za Srbiju.

Predsednik je potom kazao da je gadna konkurencija ove godine, i da nikada za kuglu nije bilo teže na atletskim takmičenjima.

- Šta rade, šta jedu kada bacaju tako daleko. Elzan, Asmir i Armin su tri opštine pokrili - kazao je Vučić.

- Hvala svima na načinu na koji branite boje Srbije. Gledam da i mi napravimo stadion kao u Mađarskoj - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.