VUČIĆ OPLEO PO VESELINOVIĆU: Valjda su podneli prijavu zato što smo već ispunili nešto

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 00:13

VUČIĆ OPLEO PO VESELINOVIĆU: "Valjda su podneli prijavu zato što smo već ispunili nešto"

Radi se o obećanju mladima da će dobiti dodatnih 100 evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras, povodom krivične prijave koju je protiv njega podneo predsednik Pokreta za preokret (PZP) Janko Veselinović za podmićivanje građana, a radi se o obećanju mladima da će dobiti dodatnih 100 evra, da time oni koji podnose prijavu pokazuju šta misle o mladima u Srbiji.

- Valjda su podneli prijavu zato što smo već ispunili nešto. Što bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podnosili za ono što još nismo uradili? Zamislite podnosite krivičnu prijavu protiv nekog ko je omogućio ili pomogao u stvaranju dobrih javnih finansija, stabilnosti fislalnog sistema, omogućio građanima da dobiju nešto što ranije nisu. Ovo su dobili ljudi, nisam uzeo za sebe. Da sam uzeo za sebe ne bi podnosilim prijavu, verovatno polazeći iz sopstvenog iskustva - naglasio je Vučić u emisiji "Prva tema". Istakao je da kada daje narodu zaslužuje tužbe i krivične prijave.

- Oni valjda time govore više o tome šta misle o mladima. Ako mislite da možete da kupite nekog za 100 evra onda to govori više o vama - naglasio je on. Poručio je da su mladi zaslužili pažnju, i da je ovo simboličan gest pažnje tokom pandemije

- Mislim da smo uz to što su stariji najviše stradali, mladi dve godine izgubili. Ovim im se zahvaljujemo za trpeljivost i strpljenje. Veoma sam zadovoljan onim što smo uradili i ponosan na naše mere - rekao je on dodajući da se raduje krivičnim prijavama i tužbama.

Vučić je nedavno u jednoj emisiji najavio da će mladi od 16 do 30 godina dobiti dodatnih 100 evra od države krajem maja ili početkom juna, ističući da to nema veze sa izborima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.