VUČIĆ ODUŠEVLJEN, KAKVO IZNENAĐENJE?! Dobio poseban poklon:  Čestitam divnim ženama koje su ovo sve napravile (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:51

VUČIĆ ODUŠEVLJEN, KAKVO IZNENAĐENJE?! Dobio poseban poklon: " Čestitam divnim ženama koje su ovo sve napravile" (FOTO/VIDEO)

On im je poželeo srećan rad

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju deonice auto-puta Mira Niš-Merošina, i tom prilikom je dobio i poseban poklon.

Predsednik Vučić je bio na otvaranju deonice autoputa Niš-Merošina, a nakon što je prošao deonicu koja je završena, on je bio i na prezentaciji turističkih proizvoda. Tom prilikom predsednik Srbije je dobio i poseban poklon od srpskih domaćica, a reč je o vanilicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Čestitam divnim ženama koje su ovo sve napravile. Kao što vidite ja napamet znam koliko sve ovo košta. Srećan rad vam želim. Hvala vam na gostoprimstvu mnogo - rekao je Aleksandar Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

On je potom konstatovao da samo vrednim radom naša zemlja može da napreduje.

- U Srbiji nikoga ne interesuje koliko se radi i gradi, njima je samo bitno da li idu na more. Zamislite da sam poslušao, podlegao pritiscima onih koji su demonstrirali zbog Beograda na vodi. Lako je protestvovati protiv tuđeg grada. Hajde nekad pohvali nekog, tuđi rad i trud. Međutim, Beograd na vodi će ostati, kao i spomenik Stefanu Nemanji - istakao je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Šef srpske države na kraju je zahvalio i Emnuelu Žiofreu.

- Zahvaljujem i Emanuelu Žiofreu na velikoj podršci Srbiji i našem narodu. Imaćete brzu prugu Beogad-Niš. Uz Beograd je Niš strukturno najjači grad u Srbiji, zatim će to biti i Čačak - naglasio je Vučić koji je zatim obišao i štandove domaćih proizvoda i suvenira gde je i degustirao proizvode srpskih domaćinstava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.