VUČIĆ ODBRUSIO OPOZICIJI: Birački spiskovi su DOSTUPNI, vaše primedbe su BESMISLENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:58

VUČIĆ ODBRUSIO OPOZICIJI: Birački spiskovi su DOSTUPNI, vaše primedbe su BESMISLENE!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, večeras gostuje uživo i emisiji.

Predsednik Vučić govori o svim aktuelnim temama koje su važne za našu zemlju.

- Hvala vam što mi pružate priliku da govorim i o manje važnim stvarima. Od ponedeljka ću krenuti na konsultacije u skladu sa Ustavom. U toku sledeće nedelje ću sa onima koji žele da razgovaraju, razgovarati, biće i onih koji neće hteti. Obaviću konsultacije sa svima koji žele razgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i posle toga ću da odredim mandatara - rekao je predsednik.

- Što se tiče primedbi, mislim da je to najmanja primedba, ne ljutite se, mislim da je to besmisleno. Nevezano za to da li sam nosilac neke liste ili ne. Birački spisak je nešto što je dostupno svima. Svakom čoveku koji može da proveri da li je upisan ili nije. Birački spisak je uvek izgovor za neke ljude koji ne žele dovoljno da znaju, koji se prave da ne znaju, i koriste to kao pravdanje za sopstvene neuspehe - kaže Aleksandar Vučić

- Neće biti smanjenja tenzija u društvu dok god imate medije koji svu svoju aktivnost fokusiraju protiv političkih protivnika. Mora da se razgovara o ključnim pitanjima. Pred nama je mnogo važnih pitanja, mnogo teških izazova, ali i mnogo dobrih stvari. Zato sam siguran da ćemo imati jednu veliku većinu, ali bilo bi dobro da se jedan određeni broj njih pridruži i svojom kritikom, i kritika, dobra kritika, čvrsta, zasnovana na dokazima, od strane opozicije je veliki doprinos - zaključio je predsednik.

Izvor: Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.