VUČIĆ ODBRUSIO NA MILANOVIĆEVE OPASKE: Kada dođe sezona POSLAĆU MU glavicu KUPUSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:51

VUČIĆ ODBRUSIO NA MILANOVIĆEVE OPASKE: Kada dođe sezona POSLAĆU MU glavicu KUPUSA

Ironičan odgovor na neprimeren komentar hrvatskog kolege.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz Minehna prokomentarisao izjavu Zorana Milanovića o tome da "Srbija vodi kupusarsku politiku".

Kako kaže nije se video sa Plenkovićem, čak ni usput. Vučić je komentarisao i izjavu Milanovića da "Srbija vodi kupusarsku politiku".

- Kupusarska politika, odlična politika. Mi volimo kupus, volimo kupus da jedemo, mi imamo vrhunski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupus u Futogu. Ima još malo da sačeka, kada dođe sezona kupusa poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika, daj bože da i oni takvu vode - odgovorio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.