VUČIĆ OD JUTROS U DUBONI I MALOM ORAŠJU: Potresni i emotivni susreti sa članovima porodica žrtava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 11:19

VUČIĆ OD JUTROS U DUBONI I MALOM ORAŠJU: Potresni i emotivni susreti sa članovima porodica žrtava (FOTO)

Predsednik Srbije posetio je porodice žrtava Uroša Blažića.

Predsednik Aleksandar Vučić je od ranih jutarnjih sati u selima Dubona i Malo Orašje, gde razgovara sa porodicama nastradalih mladića, devojaka i dece u masakru koji je počinio Uroš Blažić.

Vučić je u Duboni posetio domaćinstva porodica Panić i Todorović, a u Orašju je razgovarao sa porodicama Stevanović, Milić, Milovanović i Mitrović.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić je uz izraze saučešća rekao da veruje da će pravosudni sistem i institucije Srbije imati snage da na adekvatan način kazne ubicu i njegove pomagače, te da je jedina prava kazna ona koja je najteža.

Kako mediji saznaju od meštana, najpotresnija scena je bila u Domu kulture u Malom Orašju, gde je susret Vučića i petnaestak članova porodica žrtava protekao u suzama svih prisutnih i na momente u potresnoj tišini.

Vučić je dodao da će dati sve od sebe da se institut smrtne kazne vrati u pravni poredak Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Susret protekao u suzama i potresnoj tišini: Vučić u Duboni i Malom Orašju sa porodicama žrtava masakra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od ranih jutarnjih sati je u selima Dubona i Malo Orašje, gde razgovara sa porodicama nastradalih mladića, devojaka i dece u masakru koji je počinio Uroš Blažić. Vučić je u Duboni posetio domaćinstva porodica Panić i Todorović, a u Orašju je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.