VUČIĆ O TELEKOMU: Dobićemo najbolju ponudu, već 10 zainteresovanih kompanija

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O TELEKOMU: Dobićemo najbolju ponudu, već 10 zainteresovanih kompanija

Već znamo koliki su određeni investicioni fondovi i koliko su određene telekomunikacione kompanije spremne da plate, istakao je premijer

OBRENOVAC - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uveren da će Srbija dobiti najbolju ponudu za Telekom, ističući da je do sada već deset najpoznatijih svetskih i evropskih kompanija pokazalo interesovanje.

"Već znamo koliki su određeni investicioni fondovi i koliko su određene telekomunikacione kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << spremne da plate", rekao je Vučić i dodao da će se određene odluke donositi u zavisnosti od toga šta predloži privatizacioni savetnik.

Upitan na osnovu čega očekuje najbolju cenu do sada, Vučić je rekao da je Srbija postala stabilna ekonomija "što se vidi po izveštajima međunarodnih institucija i zapadnih zvaničnika".

"Mi svoju ekonomiju nesumnjivo stabilizujemo i sve teče po planu", rekao je premijer novinarima u Obrenovcu. On je dodao i da je ponosan što je Er Srbija proglašena za najbolju kompaniju u regionu, "što su danas potvrdile relevantne institucije".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić: Dobićemo najbolju ponuda za Telekom!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2015

- Već znamo koliki su određeni investicioni fondovi i koliko su određene telekomunikacione kompanije spremne da plate - rekao je premijer Srbije i dodao da je uveren da će Srbija dobiti najbolju ponudu za Telekom..Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uveren da će Srbija dobiti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.