VUČIĆ O SRAMNIM SCENAMA ISPRED SKUPŠTINE: Opozicija brčka noge u bazenu, kakva je to poruka narodu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 19:32

VUČIĆ O SRAMNIM SCENAMA ISPRED SKUPŠTINE: Opozicija brčka noge u bazenu, kakva je to poruka narodu?!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarisao i sramno ponašanje opozicije ispred Skupštine Srbije.

-  Svaki dan urušavaj državu. Eno oni brčkaju noge u nekom bezenu ispred Narodne skupštine. I kakva je to poruka narodu, kakva je to poruka bilo kome na ovom svetu. A znaju kakve probleme imamo u okruženju, šta se zbiva i u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Znaju svuda sve šta se zbiva. Seli ispred parlamenta i brčkaju noge. Tolko o tome da nema demokratije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u državi. Kupaju se, da im pošaljemo malo one soli za kupanje - u "borbi protiv nasilja". I sve nam je tako, sve samo obrni, sve naopačke, okreni sliku - rekao je Vučić.

Podsetimo, danas je ispred Skupštine organiziovan protest prozapadne opozicije koji je predvodio poslanik Srđan Milivojević. Protest pod nazivom "Letovanje ispred Narodne Skupštine" najavljen je kao studentski protest iako to nije bio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.