VUČIĆ O SITUACIJI U CRNOJ GORI: Srbija je tamo diskrimisana, finansiramo sve srpske kuće i ulažemo u naš narod!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 22:40

VUČIĆ O SITUACIJI U CRNOJ GORI: Srbija je tamo diskrimisana, finansiramo sve srpske kuće i ulažemo u naš narod!

Predsednik je bez dlake na jeziku govorio o trenutnoj situaciji u Crnoj Gori.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i glavni i odgovorni urednik "Novosti" Milorad Vučelić osvrnuli su se u emisiji "Fokus" na situaciju u Crnoj Gori kao i položaju Srpske pravoslavne crkve.

- Srbija je diskrimisana u Crnoj Gori, kao i pravima naroda tamo i naših građana - rekao je Vučelić - Mislim da Srbija može da doprinese još malo više, sa raznim manifestacijama koje možemo gore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napraviti.

- Milorad nije zapazio, ali mi smo poslali novac u Crnu Goru, finansiramo sve srpske kuće, ulažemo u naš narod tamo, mi ulažemo i pomažemo i ne želim ni da govorim o tome. Ja kažem, ako neko može za nešto da me okrivi, to je jedino zbog toga koliko sam ulagao u Republiku Srpsku i naš narod u Crnoj Gori - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.