VUČIĆ O RUŠEVINAMA GENERALŠTABA Otkrio šta će se tu nalaziti i poručio: Bez zaboravljanja onoga što se dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 16:34

VUČIĆ O RUŠEVINAMA GENERALŠTABA Otkrio šta će se tu nalaziti i poručio: "Bez zaboravljanja onoga što se dogodilo"

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike kompanije JFE Shoji Serbia d.o.o. u Inđiji, nakon čega se obratio medijima.
Predsednik se između ostalog u razgovoru sa novinarima dotakao i teme zgrade Generalštaba u Beogradu, otkrio je šta će se tu nalaziti umesto trenutnih ruševina.
- Mi ćemo tu da postavimo neku vrstu muzeja i žrtava, i svega onoga što se tu dešavalo i što danas tu uopšte ne postoji. Da pokažemo ljudima šta se tu sve dogodilo. Da niko ništa od toga ne krije, ali i da razvijamo našu zemlju sa novim i značajnim investicijama - rekao je predsednik.
Ja se nadam da ćemo imati dovoljno vremena da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.