VUČIĆ O PRLJAVOJ KAMPANJI: Neka udaraju jače, ne mogu mi ništa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O PRLJAVOJ KAMPANJI: Neka udaraju jače, ne mogu mi ništa!

Ja ikada nisam pribegavao takvim metodama

 Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan.

Vučić je, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju dužnost sa starog na novog predsednika još daleko, ali da će odluka, ukoliko SNS pobedi biti u aprilu ili maju.

- Ali on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će svakako biti neko ko je marljiv i vredan, i neko ko će moći da razume ono što govori i profesor (ekonomista Dragan) Ðuričin i profesor (predsednik Fiskalnog saveta Pavle) Petrović, umeti da poštuje tu vrstu kritike- rekao je Vučić.

Vučić o prljavoj kampanji

Gostujući na TV Prva na pitanje da prokomentariše prljavu izbornu kampanju koja se poslednjih dana vodi, rekao da on "nikada nije prešao na takvu kampanju".

- Nikada nisam pomenuo člana porodice bilo koga, jeste li nekada čuli za to- pitao je Vučić i dodao da su mnogi govorili o njegovoj porodici.

- Postalo je normalno da porodica Vučić bude u blatu i hvala mnogim ljudima koji su smeli o tome da govore. Hvala im što su izašli u medije u kojima nije poželjno o tome govoriti, i rekli da je moja porodica meta najbrutalnijih i najprljavijih napada duže vreme. Ali ja im na to kažem - udrite jače, ništa mi ne možete. Narod vidi sve. Time što mi vređate porodicu nešto ćete postići- pitao je on i dodao da je "jedan od dosovskih kandidata najgore govorio o porodici Vučić na jednoj televiziji".

-Moj plemeniti prijatelj Jovanov je verovatno želeo da im pokaže kako to izgleda kada se uvlači član porodice pa je to izgovorio, a ja sam se odmah izvinio- naglasio je Vučić.

- Meni se to desilo hiljadu puta, a meni se niko nije izvinio. Čak i kada je moj brat izubijan pred očima kamera on je kriminalizovan. Da je neko drugi bio, on bi bio proglašen za sveca- dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.