VUČIĆ O PONAVLJANJU IZBORA: Sve zavisi od Nestorovića, fali nam oko 700 glasova

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 11:45

VUČIĆ O PONAVLJANJU IZBORA: Sve zavisi od Nestorovića, fali nam oko 700 glasova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslednjeg dana u ovoj godini gostuje na TV Prva gde govori o svim aktuelnim političkim temama

Predsednik Republike Srbije, Aleksadnar Vučić, gostujući na TV Prva osvrnuo se na još jedan krug ponovljenih izbora koji predstoji u januaru.

- Ide još jedan krug ponavljanja drugog januara. Još računamo količnik, nedostaje nam oko 700 glasova za još jedan mandat. Borićemo se za njega. Onda ide konstitutivna sednica, rokovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za proglašenje od strane RIKa, rokovi za formiranje Vlade. Kada se proglase rzulatati imamo vreme za konsuktacije, tada razgovaram sa svim listama, onima koje hoće naravno. Zatim predlažemo mandatara i to je to. Situacija je drugačija u beogradu jer nije jasna većina. "Srbija ne sme da stane" ima 49 mandata, a SPN ima 43 mandata. Zavisi očigledno od Nestorovića - kaže Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.