VUČIĆ O ODNOSIMA SA ALBANIJOM: Moj posao je da računam šta je dobro za Srbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 18:12

VUČIĆ O ODNOSIMA SA ALBANIJOM: "Moj posao je da računam šta je dobro za Srbiju" (VIDEO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom zvaničnom Instagram nalogu i poslao snažnu poruku

Kako je naveo, on je jedan od inicijatora "Otvorenog Balkana", zato što smatra da moramo sa Albancima da živimo u miru, i zato što smatra, što je činjenica, su oni druga najveća nacija na Zapadnom Balkanu posle Srba.

- Dakle, mi moramo jedni sa drugima da živimo, jedni pored drugih. Moramo da se trudimo da te odnose popravljamo. Ja sam našao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajno, predsednika Vlade Albanije i on je našao mene, da posle 70 godina imamo prvi susret, za koji su me svi kritikovali.

Tako da su to stvari koje sam uradio i koje ću nastaviti da radim. Što ne znači da ću ikada da zaboravim da štitim srpske nacionalne interese, ali ja smatram da "Otvoreni Balkan", slobodan protok ljudi, roba, kapitala i usluga, jeste budućnost - poručio je predsednik Vučić i zaključio:

- Moj posao je da računam šta je dobro za Srbiju.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.