VUČIĆ O LAŽIMA HRVATSKIH MEDIJA Pobrkali su lončiće, oni misle da sam od početka u radikalima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 00:00

VUČIĆ O LAŽIMA HRVATSKIH MEDIJA "Pobrkali su lončiće, oni misle da sam od početka u radikalima" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je bio mnogo puta u Hrvatskoj kao dete.

On je prokomentarisao pisanje hrvatskih medija, koji tvrde da je Vučić 1991. godine bio u Petrinji i da je tamo iznosio pretnje.

- Vodili su me roditelji '77, '78, '79 u Umag. Gledao sam tamo SP kada su Holananđani tugovali zbog poraza od Argentina. Išao sam u Promajnu '84... Išao sam kod druga '89, '90.. ali nisam bio na teritoriji Hrvatske u toku sukoba. Nikada - kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić.

- Nisam bio u Kninu, Vukovaru - kazao je predsednik Srbije i naveo da su se u hrvatskim medijima pojavile neistine.

- Pobrkali su lončiće. Oni misle da sam od početka u radikalima. Ja sam se tek 1993. godine priključio radikalima - dodao je on.

Predsednik Srbije da je "njima je potreban zlikovac, zločinac".

Govoreći o BiH, kazao je da je više puta izrazio zabrinutost zbog situacije u toj zemlji.

- Interes Srbije je da imamo mir i stabilnost, a ne da ratujemo. Uvek sam spreman za razgovore i nije mi bitno gde će oni biti. Uvek sam se rukovodio time da vodim politiku, a ne da najniži porivi građana vode mene. Mi ćemo da učestvujemo u razgovorima, svaki je blagorodan. Kada nema razgovora, imamo uvek problema - reči su predsednika.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.