VUČIĆ O KRITIKAMA I NAPADIMA: Ja sam samo živ čovek, svakodnevno dobija pretnje smrću

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 23:58

VUČIĆ O KRITIKAMA I NAPADIMA: "Ja sam samo živ čovek", svakodnevno dobija pretnje smrću

Predsednik Srbije apeluje da se pokaže više brige o ljudima

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, večeras u emisiji "Takovska 10" na Prvom programu RTS govori i o inflaciji.

- Dajte da pokažemo više brige o ljudima, da sa tim nastavimo i posle izbora, da radimo za ljude, da se borimo za njih. Da pokažemo, kad imate pitanje inflacije, da izađe neko i pokaže zašto raste cena nafte. Mora neko da izađe da objasni, ne moram ja kao predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da objasnim. Dajte imate pet državnih sekretara, pošaljite ih da to pokažu narodu. Kažite ljudima, vidite da držimo inflaciju pod kontrolom, samo se sekiramo zbog ove nafte. Penzioneri sa 14,8 imaju realno povećanje penzija. Dajte da ih zadržimo, da ta povećanja imaju smisla. Za to moramo taođe da se borimo, kao i hiljadu drugih stvari koje moramo da uradimo - istakao je.

- Kada me kritikujete sa tim zašto ovoliko para, odgovorim "ja sam samo živ čovek". Samo se postavite u moje cipele jedan dan. Na dnevnom nivou dobijem 150 pretnji smrću. Moja porodica u celini na dnevnom nivou dobije oko 50 pretnji smrću. Na najuvredljiviji način se izjašnjavaju o meni, prosute laži i uprkos tim pritiscima, a ljudima ni ne smete da kažete sve, jer je politika takva, morate da pazite da ne prekoračite granicu, ne služite se lažima, ne opsujete nikoga, bilo da govorite na ruskom, engleskom - rekao je predsednik.

Izvor: Srbija Danas/Alo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.