VUČIĆ O INICIJATIVI EVROPARLAMENTARACA: To nje upereno protiv mene već protiv Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 23:06

VUČIĆ O INICIJATIVI EVROPARLAMENTARACA: To nje upereno protiv mene već protiv Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras na televiziji o svim najvažnijim temama u zemlji.

O pismu evroparlamentaraca, koji kažu da se prema Vučiću treba da se vodi čvrsta politika, predsednik poručuje da bi mogli oni da organizuju neku obojenu revoluciju.

- Ima 6115 evroparlamentaraca. A potpisalo je 56. To je 0.9 odsto. Nekada je 90 odsto mislilo tako o nama, a sada ih je mnogo manje.

On ističe da je ta inicijativa pravljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Srbije, a govorili su samo o Vučiću.

- Pitao sam se da li je moguće da sam toliko dobrog uradio za Srbiju, da oni u meni vide jedini problem. I negde sam bio ponosan. Ja znam šta Menendez, Ališa Kerns, žele Srbiji. Za njih je moderna Srbija samo ona koja misli da je Republika Srpska genocidna, da je Kosovo albansko, i da Srbija nema ništa sa Kosovom. Pa da nam kažu da je 30 odsto Srba u Crnoj Gori ništa, da oni mogu da postanu Crnogorci, a bitno im je 20 odsto Albanaca. I na kraju, ako je moguće, da uvedemo sankcije Rusiji, i pošaljemo odrede u Ukrajinu da se bore protiv Rusa. E tada bi ja za njih bio najbolji i najdemokratskiji predsednik na svetu. I ako možemo da ne štrčimo mnogo sa rastom i ekonomijom - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.