VUČIĆ NAKON SASTANKA SA ROKFEJOM: Ekonomska saradnja naše dve zemlje se sve više razvija

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 14:25

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA ROKFEJOM: "Ekonomska saradnja naše dve zemlje se sve više razvija"

Razogovarali o raznim važnim pitanjima po zemlju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom za kontinentalnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Francuske Brisom Rokfejom.

Sastanak je počeo u 10 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a prisutni su i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar.

- Sa zadovoljstvom sam poželeo dobrodošlicu gospodinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rokfeju sa kojim sam razmenio mišljenja o dinamici političkog dijaloga Srbije i Francuske, bilateralnoj saradnji u svim oblastima od obostranog interesa, pitanju Kosova i Metohije, kao i o aktuelnim geopolitičkim dešavanjima - napisao je Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kako je naveo, "za nas je strateško partnerstvo sa Republikom Francuskom od izuzetnog značaja, a naši sveukupni odnosi su dostigli izuzetan nivo, delom i zbog redovnog dijaloga sa predsednikom Emanuelom Makronom, kome sam, još jednom, zahvalio na ličnom angažmanu, kako u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine, tako i na evropskom putu Srbije".

- Konstatovali smo i da se ekonomska saradnja naše dve zemlje poslednjih godina intenzivno razvija i počinje da sustiže odlične političke odnose koje imamo - naveo je on.

Izvor: Srbija Danas/Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.