VUČIĆ NA SASTANKU SA NEMAČKIM ČOVEKOM ZA BALKAN: Razgovarali smo o širokom spektru tema

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 17:33

VUČIĆ NA SASTANKU SA NEMAČKIM ČOVEKOM ZA BALKAN: Razgovarali smo o širokom spektru tema

Jako bitan sastanak za Srbiju

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom Savezne vlade SR Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom.

- Dobar sastanak sa Manuelom Saracinom. Razgovarali smo o širokom spektru tema, od regionalnih i međunarodnih odnosa do predstojećih sastanaka u Briselu i razvoja situacije na Kosovu i Metohiji. Razmenili smo mišljenja i o saradnji Srbije i Nemačke, kao i o evrointegracijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije i izazovima sa kojima se na tom putu suočava, a sa posebnim zadovoljstvom sam predstavio našu viziju moderne Srbije i brojne projekte na kojima radimo, pogotovo u sklopu organizacije predstojećeg EKSPO 2027 - napisao je Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.