VUČIĆ NA RUČKU SA KUBANSKIM PREDSEDNIKOM: Dragi prijatelju, pred nama je dug, ali dobar put (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 17:50

VUČIĆ NA RUČKU SA KUBANSKIM PREDSEDNIKOM: Dragi prijatelju, pred nama je dug, ali dobar put (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na ručku predsednika Republike Kube Migela Dijas-Kanela Bermudesa.

- Dragi prijatelju, još jednom vam hvala na poseti. Privilegovan sam i počastvovan vašim dolaskom u Srbiju. Prijateljstvo između kubanskog i srpskog naroda je ogromno, što mislim da ste mogli na svakom mestu da vidite i osetite.

- Pred nama dug, ali dobar put unapređenja saradnje, kao i bratskih i prijateljskih odnosa, a ja duboko verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ćemo nastaviti da razvijamo našu saradnju i odnose na dobrobit naših naroda - napisao je Vučić na instagram profilu buducnostsrbijeav, uz poruku:

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Uvek ste dobrodošli u našu zemlju. Živelo prijateljstvo Kube i Srbije!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić ugostio kubanskog predsednika na ručku: Pred nama je dug put bratskih i prijateljskih odnosa FOTO

Izvor: B92, 21.Jun.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na ručku predsednika Republike Kube Migela Dijas-Kanela Bermudesa..."Dragi prijatelju, još jednom vam hvala na poseti. Privilegovan sam i počastvovan vašim dolaskom u Srbiju. Prijateljstvo između kubanskog i srpskog naroda je ogromno, što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.