VUČIĆ NA MITINGU U PEĆINCIMA: Iz godine u godinu će se osećati boljitak, izađite na izbore u nedelju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NA MITINGU U PEĆINCIMA: Iz godine u godinu će se osećati boljitak, izađite na izbore u nedelju!

Predsednik Srbije se obratio građanima u Pećincima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je miting uoči lokalnih izbora u Pećincima koji se održavaju 24. decembra.

- Došao sam iz Mionice , bilo je hladno, ali je bilo više hiljada ljudi. U Pećincima je nešto lakše. Čini mi se da nijedna delegacija nije dočekana uz toliko poštovanja kao u Moskvi, to je zato što smo poštovani. Ali, to ne bi bilo tako da nije Pećinaca, Mionice... Došao sam da vas zamolim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izađete u nedelju na lokalne izbore. Ivica je rekao da naprednjaci i socijalisti izlaze zajedno. Ipak, najvažniji je pravac kojim dalje idemo – rekao je predsednik Aleksandar Vučić u Pećincima.

- Učestvovao sam u otvaranju nekoliko fabrika, imamo jak Boš u Srbiji, iako su bili jaki zahtevi Nemaca. Da ne govorim o malim nemačkim porodičnim kompanijama kao što je Dr Etker... Tako je bilo i u obližnjoj Rumi gde smo otvorili 5 fabrika. Mislim da kad otvorite prozor možete da vidite kako je bolje nego što je bilo.  U Pećincima je bilo pola milijarde minusa, a danas je u plusu. Prihodi su sve veći i veći. Izvinjavam se ogromnom broju ljudi koji su ostali ispred dvorane - poručio je predsednik Srbije.

Vučić: Iz godine u godinu će se osećati boljitak, potreban nam je vaš glas u nedelju

- Poslednjih sedam dana ne znam koliko sam zona vremenskih promenio, ali sve zbog vas. Plate će biti sve veće. Iz godine u godinu će se osećati boljitak. Za to je bilo potrtebno strpljenje, a ne preko noći. Bio je neophodan ozbiljan rad i reforme. Zato vas molim da u nedelju povedete računa. U pravu je Dačić kad kaže “Nisu to samo izbori u Pećincima”, već oni izbori koji će meni omogućiti da kažem u Briselu da smo mi ti koji vas predstavljamo. Nikad se o Srbiji tako pozitivno i lepo nije govorilo. Potreban nam je vaš glas u nedelju, vaša podrška - poručio je predsednik Srbije.

- Video sam kako neki kandidati kažu “Šta će nam EU?". A mislite li da će tako moći Boš da ostane?! Ostali kažu “Uvedite sankcije Rusiji”, a ne znate koliko je teško vodite ovakvu politiku - mi smo okrenuti Srbiji, a nikad nećemo uvoditi njima sankcije. Šta su nam Rusi nažao uradilii? Jesu li nam nekad nešto nažao učinili? Nisu! Vi ste mi, dragi narode dali hrabrost i snagu da kažem na svakom mestu da smo mi na putu ka EU, ali nećemo uvoditi sankcije Rusiji. Zato ne brinite za one koje nam prete da će nas vratiti u prošlost - poručio je Vučić.

- Srbija nije i neće biti ničiji plan ni tajkuna, niti bilo čiji, već građanima koji će na najpravilniji način doneti svoju odluku. Siguran sam da ćete u nedelju doneti pravu odluku. Sve ono što smo uspeli – videćete, jednog dana će se pisati u knjigama. Pisaće se kao što je Šreder uradio za svoju Nemačku. Mi ništa ne bismo uspeli bez vas, ovakvu odanost pokažite i u budućnosti. Živeli Pećinci, živela Srbija! - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.