VUČIĆ JE PAMETAN I IMA PERSPEKTIVU KOJA SE AMERIKANCIMA NE NUDI Najpoznatiji američki voditelj nakon razgovora sa predsednikom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 00:07

"VUČIĆ JE PAMETAN I IMA PERSPEKTIVU KOJA SE AMERIKANCIMA NE NUDI" Najpoznatiji američki voditelj nakon razgovora sa predsednikom (VIDEO)

Taker Karlson izjavio je danas da se u srpskoj ambasadi u Budimpešti susreo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem,

- Jedna od njegovih tvrdnji jeste da je rat u Ukrajini, rat protiv Rusije koji vodi NATO, srušio ekonomiju Evrope. Da uništenje gasovoda Severni tok koje je sprovela Bajdenova administracija, bilo direktno bilo putem posrednika, ubija nemačku ekonomiju, najveću ekonomiju Evrope i da se posledice toga, gde jedna NATO zemlja zapravo napada drugu, osećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << širom Evrope - preneo je Karlson Vučićeve reči u kratkoj video objavi na Tviter.

We just met with the President of Serbia, Aleksandar Vučić, at the Serbian Embassy in Budapest. Here’s what happened. pic.twitter.com/R4fcTMBTlV

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) August 20, 2023

Kako je dodao, prema Vučićevim rečima, ovaj sukob šteti svima u Evropi, izuzev možda, na duže staze, Rusiji, ali, s druge strane, on jača sve druge zemlje van Evrope, kao što su zalivske zemlje, Kina, Turska.

- Svet se resetuje kao odgovor na ovaj rat, koji je malo komplikovaniji od 'Hitler protiv Čerčila', 'dobri protiv loših'. 'Demokratija!' Reč je o ogromnoj preraspodeli moći koja iz SAD i sa Zapada ide ka Istoku i to se dešava sada, ali iz nekog razloga, malo ljudi u našoj zemlji je svesno toga - rekao je Karlson posle sastanka sa Vučićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.