VUČIĆ IZ VATIKANA NAJAVIO: Večeras ili sutra sastajem se sa ljudima iz Bristola

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ IZ VATIKANA NAJAVIO: Večeras ili sutra sastajem se sa ljudima iz Bristola

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se, po povratku iz Vatikana, već večeras ili sutra ujutru, sastati sa ljudima koji žive u hotelu "Bristol", kako bi pokušao da reši njihov problem

- Treba da rešavamo probleme običnih ljudi. Ako stignem možda i večeras, ako ne ujutru - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Vatikanu.

Ministarstvo odbrane je ranije ove sedmice saopštilo da ostaje pri stavu da se pitanje stambenog rešenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobe u Bristolu reši u okviru zakona i utvrđenih procedura, poštujući jedinstvenu rang-listu stambenih interesenata Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na kojoj je 18.000 osoba. Navodi se da nezakonita rešenja problema za ljude u "Bristolu" nemaju podršku tog ministarstva.

Prethodno je narodni poslanik Miodrag Linta pozvao Ministarstvo da reši stambeno pitanje 10 porodica vojnih beskućnika i penzionera koji žive u hotelu "Bristol".

- Porodice koje imaju rešenje za dodelu pripadajućeg stana treba da dobiju stanove u zakup na neodređeno vreme, dok porodicama koje nemaju rešenje treba da se dodeli stan u zakup na određeno vreme  - saopštio je tada Savez Srba iz regiona.

Linta je, takođe, apelovao na Ministarstvo odbrane da se, do konačnog rešenja, stanarima u Hotelu "Bristol" ponovo priključi struja, kao i topla voda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.