VUČIĆ DOBIO POKLON OD GRENELA: Predsednik Srbije na krstarenju sa Trampovim saradnicima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

VUČIĆ DOBIO POKLON OD GRENELA: Predsednik Srbije na krstarenju sa Trampovim saradnicima (FOTO)

Predsednik Srbije ovaj znak pažnje podelio je sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se danas sa Ričardom Grenelom i Adamom Bolerom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastali su se danas u Beogradu sa specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Međunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom.

Sastanak je bio održan u 14 časova, u Palati Srbija, nakon čega su predstavnici dveju delegacija potpisati Zajedničku izjavu.

Nakon potpisivanja predsednik Srbije, premijerka Ana Brnabić i članovi delegacije obratili su se medijima gde su, obe strane, i Srbija i SAD naglasile da je ovo istorijski dan za Srbiju i da su nakon mnogo godina ponovo otvorena vrata prijateljstva između dve zemlje, između SAD i Srbije što je ponos, budućnost, nova šansa i bolja prilika za obe zemlje. Grenel je u izlaganju naglasio da se u Srbiji oseća kao kod svoje kuće, da su ga predsednik i premijerka dočekali na najbolji mogući način, obećao građanima Srbije da će sve iz sporazuma biti ispunjeno i da veruju u reči koje su dali kako predsednik naše zemlje, tako i predstavnici SAD i ozvaničio dolazak predsednika Trampa u naše krajeve čim bude momenat za to.

Nakon sastanka i obraćanja medijima, predsednik Srbije i delegacija SAD otišli su na večeru na kojoj je specijalni izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa, Ričard Grenel uručio poklon našem predsedniku Vučiću u znak sećanja na ovaj istorijski momenat i na dugo prijateljstvo i saradnju.

Predsednik Srbije ovaj znak pažnje podelio je sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu uz reči.

Hvala @richardgrenell na posvećenosti i dobrom poslu koji obavlja za ceo region. I hvala na divnom poklonu!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 22, 2020 at 10:26am PDT

- Hvala Ričardu Grenelu na posvećenosti i dobrom poslu koji obavlja za ceo region. I hvala na divnom poklonu - reči su predsednika Aleksandra Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.