VUČIĆ DANAS U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: Važna poseta predsednika - obraćanje građanima u Pančevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 08:09

VUČIĆ DANAS U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: Važna poseta predsednika - obraćanje građanima u Pančevu

Posetu će završiti u Pančevu gde će se obratiti građanima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Južnobanatski okrug, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika Srbije.

On će prisustvovati otvaranju sportske hale u Beloj Crkvi, obići porodičnu fabriku za proizvodnju papirne ambalaže "Intertron DOO" u Vršcu, a prisustvovaće  i otvaranju rekonstruisaog objekta za decu i mlade sa invaliditetom "Inkluzivno-edukativni centar" u Alibunaru.

Vučić će u Debeljači obići poljoprivredno gazdinstvo Đuričkov, u Barandi poljoprivredno domaćinstvo Cukić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS U POSETI JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: Vučić će se obratiti građanima na velikom mitingu u Pančevu

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti Južnobanatski okrug. U okviru posete prisustvoavće otvaranju sportske hale u Beloj Crkvi, potom će u Vršcu obići porodične fabrike za proizvodnju papirne ambalaže „Intertron DOO“, saopštila je Služba za saradnju sa medijima...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.