VUČIĆ DANAS I SUTRA IMA HITNE SASTANKE! Važno je da povučemo crvene linije, niko ne može maltretira srpski narod na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 11:21

VUČIĆ DANAS I SUTRA IMA HITNE SASTANKE! "Važno je da povučemo crvene linije, niko ne može maltretira srpski narod na KiM"

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas i sutra imati važne razgovore i da će o zaključcima i svemu onome što Srbija bude dogovorila i bude činila, kad za to dođe vreme, obavestiti javnost

- Moramo da činimo apsolutno sve da sačuvamo mir i stabilnost, ali smo jasno rekli koje su naše crvene linije kada je reč o KiM - rekao je Petković za Pink.

Istakao je da niko ne može da proteruje, ugrožava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i malterira srpski narod na KiM i da je Srbija to jasno stavila do znanja, i mnogim medjunarodnim prestavnicima.

- Predsednik Vučić je imao veći broj razgovora i sinoć i gotovo celu noć, bili smo u kontaktu, pratio je situaciju, razgovarali smo o svemu, pogotovo sa našim ljudima na severu KiM - rekao je Petković.

Ukazao je da u ovakvim situacijama, kada je narod i uplašen i uznemiren, nije jednostavno i sve to mora da se ima u vidu kada se vodi  politika mira i stabilnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.