VUČIĆ BIO U PRAVU! Cirkus sa trovanjem u Prištini organizovan da bi Ljimaj i Pacoli prebacili cenzus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ BIO U PRAVU! Cirkus sa trovanjem u Prištini organizovan da bi Ljimaj i Pacoli prebacili cenzus!

Pacoli i Ljimaj objavili da su prešli cenzus i da treba obustaviti brojanje srpskih glasova. Tajkun i zločinac izmislili "srpsko trovanje" da bi na prevaru ušli u parlament.

Lider Socijaldemokratske inicijative NISMA Fatmir Ljimaj rekao je danas da je koalicija koju predvodi, Inicijativa-AKR-PD, osvojila je 5,5 odsto glasova na vanrednim izborima na tzv. Kosovu i prešla cenzus za ulaz u skupštinu.

On je na konferenciji za novinare u Prištini rekao da će, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prebrojavanja redovnih glasačkih listića, ta koalicija ući u Skupštinu Kosova.

Limaj je pozvao Centralnu izbornu komisiju (CIK) da hitno zaustavi prebrojavanje glasova iz Srbije, jer je to, kako tvrdi, "neregularno" i "u suprotnosti sa zakonom", prenosi Kosovo onljan, pozivajući se na prištinsku Kohu.

Prema preliminarnim rezultatima koju je objavio CIK, nakon redovnog prebrojavanja glasova, Inicijativa-AKR-PD imala je 4,96 odsto osvojenih glasova.

S glasovima iz dijaspore, ta koalicija je dostigla 4,99 odsto, što je ipak ispod praga od pet odsto.

CIK je tada odlučila da ponovo broji glasove sa više od 830 biračkih mesta.

Inicijativa-AKR-PD tvrdi da je ponovno brojanje pokazalo da je došlo do zloupotrebe prilikom redovnog prebrojavanja i da je dostigla 5,5 odsto osvojenih glasova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.