VUČEVIĆ U POSETI BANJALUCI: Sastao se sa gradonačelnikom Stanivukovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 20:08

VUČEVIĆ U POSETI BANJALUCI: Sastao se sa gradonačelnikom Stanivukovićem

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Banajluci sa gradonačelnikom tog grada Draškom Stanivukovićem, povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke.

 

Tokom današnjeg susreta u Gradskoj upravi grada Banjaluke, ministar Vučević čestitao je gradonačelniku Stanivukoviću Dan grada Banjaluke, koji se obeležava nizom manifestacija, i izrazio zadovoljstvo zbog toga što je svedok napretka i razvoja tog grada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Gradonačelnik Stanivuković, tom prilikom, ukazao je na značaj obeležavanja praznika tog grada za sve njegove građane, jer time se čuva sećanje na sve one koji su stvorili Banjaluku, onakvu kakva je danas.

Ministar Vučević prisustvovaće večeras Svečanoj akademiji povodom Dana grada Banjaluke, koja će biti održana u dvorani „Borik“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.