VUČEVIĆ: Danas smo potpisali ugovor o izradi Tehničke dokumentacije za izgradnju 5. mosta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2022, 14:38

VUČEVIĆ: Danas smo potpisali ugovor o izradi Tehničke dokumentacije za izgradnju 5. mosta! (FOTO)

Sjajna vest za sve ljubitelje ekologije, biciklizma i prirode.

- Imam sjajnu vest za sve ljubitelje ekologije, biciklizma i prirode, a to je da Novi Sad uskoro dobija 5. most, pešačko-biciklistički preko Dunava - naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagramu.

- Danas smo potpisali ugovor o izradi Tehničke dokumentacije za izgradnju tog mosta sa pristupnim saobraćajnim površinama na postojećim stubovima bivšeg mosta Franca Jozefa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rekonstrukcijom postojećeg tunela sa liftovima do gornjeg platoa Petrovardinske tvrđave.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Novi most će smanjiti zagađenje u gradu i dodatno motivisati moje sugrađane da se rekreiraju.

Ovaj važan zadatak poveren je Saobraćajnom institutu „CIP“ d.o.o. Beograd, u vrednosti od 51,8 miliona dinara, sa rokom za završetak svih ugovorenih obaveza od 180 dana. Jedva čekam da most bude gotov i da zaživi na radost svih nas koji tu živimo, ali i onih koji nam dolaze u goste!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.