VRTIĆI U GORNJEM MILANOVCU POSLUJU SA GUBICIMA

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRTIĆI U GORNJEM MILANOVCU POSLUJU SA GUBICIMA

Direktorka Dečije ustanove Vera Tomašević gubitak je obrazložila neekonomskim cenama usluga, jer roditelji plaćaju 3.900 dinara, što je švega 20 odsto od realnih troškova

GORNJI MILANOVAC - Dečija ustanova u Gornjem Milanovcu prošlu godinu završila je s gubitkom od 2.757.000 dinara, i to je jedini budžetski korisnik koji ima deficit, rečeno je na današnoj sednici Opštinskog veća.

Direktorka Dečije ustanove Vera Tomašević gubitak je obrazložila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neekonomskim cenama usluga, jer roditelji plaćaju 3.900 dinara, što je švega 20 odsto od realnih troškova, dok za poskupljenje nije dobijena saglasnost.

Ona je rekla da lokalna samouprava u troškovima učestvuje sa 63, a treba da obezbeđuje 80 odsto sredstava, kao i da izdvojena odeljenja u Pranjanima i na Rudniku stalno posluju s gubicima.

Predsednik opštine Milisav Mirković istakao je da se izdvojena odeljenja vrtića neće ukidati, ali da će lokalna samouprava morati da analizira sveukupno stanje u ovoj ustanovi.

Gubici u dečijoj ustanovi sutra su na dnevnom redu i sednice Skupštine opštine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vrtići u Gornjem Milanovcu posluju sa gubicima

Izvor: Glas javnosti, 08.Mar.2012

GORNJI MILANOVAC - Dečija ustanova u Gornjem Milanovcu prošlu godinu završila je s gubitkom od 2.757.000 dinara, i to je jedini budžetski korisnik koji ima deficit, rečeno je na današnoj sednici Opštinskog veća...Direktorka Dečije ustanove Vera Tomašević gubitak je obrazložila neekonomskim...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.