Izvor: S media, 03.Maj.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Sutra malo svežije, do 28 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i malo svežije, sa najvišm dnevnom temperaturom do 28 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutru će na jugu i istoku biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana biće pretežno sunčano i malo svežije, uz dnevni razvoj oblačnosti, lokalna pojava pljuskova i grmljavina.

Duvaće slab i umeren uglavnom zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kretaće se od 8 do 18, a maksimalna dnevna od 23 do 28 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i malo svežije, uz dnevni razvoj oblačnosti, a na širem području moguća je lokalna pojava pljuskova i grmljavina. Duveće vetar slab i umeren uglavnom severozapadni. Minimalna temperatura oko biće oko 17, a maksimalna oko 27 stepeni.

U nedelju će biti pretežno sunčano, uz lokalni razvoj oblačnosti i redju pojavu pljuskova i grmljavina.

(Beta)

Foto: Beta, Saša Đorđević, DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite kišobrane: Sutra oblačno sa kišom

Izvor: Blic, 03.Maj.2013

U Srbiji će sutra ujutru na jugu i istoku biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a tokom dana pretežno sunčano i malo svežije, uz dnevni razvoj oblačnosti i lokalnu pojavu pljuskova i grmljavina...Prema prognozi Republičkog hidrometeorloškog zavoda,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.