VRELINA I SPARINA OD RANOG JUTRA: Tropski talas u Srbiji do kraja meseca, ni kiša mu ne može ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 06:59

VRELINA I SPARINA OD RANOG JUTRA: Tropski talas u Srbiji do kraja meseca, ni kiša mu ne može ništa

Jutarnja temperatura od 16 C do 23 C, a najviša dnevna od 32 C do 38 C.

U Srbiji sutra sunčano i veoma toplo, posle podne u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 16 C do 23 C, a najviša dnevna od 32 C do 38 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu sunčano i veoma toplo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 21 C do 23 C, a najviša dnevna oko 37 C.

Do 29. jula biće sunčano i veoma toplo, sa jutarnjom i dnevnom temperaturom iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine. Do petka u većini mesta najviša dnevna temperatura od 35 do 40 C.

Samo se u petak i subotu očekuje kratkotrajno osveženje koje će usloviti manji pad temperature i uz promenljivu oblačnost ponegde kišu ili kratkotrajne pljuskove s grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.