VRELI PAPARACO A gde su vam gace

Izvor: medio.rs, 20.Jun.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELI PAPARACO A gde su vam gace

VRELI PAPARACO: A gde su vam gaće?!

Milica Pavlović (24) i Stojanka Novaković Stoja (44) nastupile su gologuze na beogradskim splavovima! Iako su zaboravile gaće kod kuće, nisu se libile da muškarcima pokažu čime raspolažu ispod haljina.

Vrcava Leskovčanka izabrala je neobičnu toaletu koja s leve strane celom dužinom ima prorez, pa je na energičnom nastupu pokazala i više nego što je htela. A možda je baš i želela da joj zadnjica seva!

Dokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je da je dovela telo u top-formu, pa je malo prištedela na materijalu za haljinu. Iako je poznata po provokativnim nastupima, ovaj put je prevazišla samu sebe u vrckanju i mešanju.

Samo 300 metara dalje njena dve decenije starija koleginica Stoja napravila je darmar. Pavlovićevu smo navikli da viđamo u oskudnim izdanjima na nastupima, ali je Novakovićeva iznenadila svojim stajlingom. Nosila je minić, a pri svakom okretu sevala joj je guza! To je nimalo nije doticalo, pa je mešala celu noć. Pisalo se da je Stoja kod plastičara podigla zadnjicu, što pevačica nije želela da komentariše, ali ni da demantuje. Neki su prokomentarisali da je zbog stajlinga izgledala je kao da je pobegla sa snimanja filma „Pobesneli Maks“!

Pevačice su atmosferu na splavovima dovele do usijanja, pa bi mnogim koleginicama mogle da održe lekciju kako se žari i pali na nastupima!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.