VRBOVALA UDOVCE: Dok su muževi sahranjivali žene, jedna devojka im RADILA morbidne stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 10:17

VRBOVALA UDOVCE: Dok su muževi sahranjivali žene, jedna devojka im RADILA morbidne stvari!

Gledala bi čitulje po internetu, pa bi krenula u "akciju".

Latonija Stjuart (30) iz Bronksa proglašena je krivom u četvrtak po optužbi da je opljačkala kuće ožalošćenih dok su prisustvovali sahranama svojih supružnika, rekli su zvaničnici.

Ona je u periodu od 2017. do 2018. godine provalila u šest kuća u okrugu Vestčester u morbidnoj šemi u kojoj je koristila čitulje kako bi izabrala žrtve, rekli su tužiocu.

– Apsolutno je zastrašujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su ljudi koji oplakuju gubitak voljene osobe bili ciljani i iskorišćeni na tako okrutan i gnusan način – rekla je tužiteljka Mimi Roka u saopštenju.

Stjuart je optužena da je ciljala domove u Kortlendu, Grinburgu i Osiningu nakon pretrage čitulja po internetu, a potom je obijala i pljačkala kuće dok su vlasnici, uglavnom muževi, prisutvovali sahrani svojih žena.

Ona bi, pomoću čekića razbijala staklene prozore ili vrata, a zatim bi provalila u kuće i odnosila novac, satove, nakite, srebrni pribor i ostalo od vrednosti šta bi joj se našlo pri ruci, navodi se u saopštenju, prenosi Njujork post.

Uhapšena je 1. maja 2018. kada su policajci Grinburga rekli da su je videli nakon što se čudno udaljavala od jedne kuće u koju je prethodno provalila.

Pronađena je sa nakitom i osmrtnicom na mobilnom telefonu.

Latonija Stjuart sada se suočava sa 15 godina maksimalne kazne zatvora, a presuda će joj biti izrečena u novembru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.