VRATA BILA ZAKLJUČANA I NISMO MOGLI DA POBEGNEMO, A ONDA SMO ČULI URLIKE: Jeziva svedočenja o krvavom piru u supermarketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 00:41

"VRATA BILA ZAKLJUČANA I NISMO MOGLI DA POBEGNEMO, A ONDA SMO ČULI URLIKE": Jeziva svedočenja o krvavom piru u supermarketu

Ubica nije imao dozvolu za oružje.

Kupci koji su se zatekli u supermarketu u trenutku kada je muškarac ubio svoju bivšu partnerku, a potom sebi presudio, tvrde da su radnici u panici zaključali vrata i da nisu mogli da pobegnu.

Stravičan zločin dogodio se sinoć oko 19.15 časova u supermarketu Aldi u Merfelden-Valdorfu u Nemačkoj. Prema navodima, muškarac sa kojim je kasirka Aldija nekad bila u vezi, ispalio je u nju nekoliko hitaca dok je stajala za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasom, a potom je sebe ubio.

Policija veruje da je žena ubijena jer njen bivši partner nije mogao da se pomiri sa raskidom. Žrtva i ubica su se rastali pre nekih šest meseci, a prethodno su navodno živeli zajedno.

On je bivšoj partnerki presudio dok je u radnji bilo kupaca.

U prvi mah niko od njih nije shvatio šta se događa, iako su čuli jaku buku.

- Neko je počeo da viče da neko puca. Video sam kako zaposleni trče ka njihovoj kancelariji, zatvorili su mi vrata ispred nosa. Mi smo pokušali da pobegnemo napolje, ali su vrata bila zaključana -  svedoči jedan kupac.

Drugi je rekao kako je čuo zaposlene kako urlaju da se zaključaju vrata.

- Stajali smo ispred tih zaključanih vrata, osećali smo se zarobljeno. Nismo znali da se ubio, nismo znali da li će još da puca. Svi smo urlali da otvore vrata, ali niko to nije uradio -  rekao je drugi kupac.

Uspaničeni, pokušali su na silu da otvore klizna vrata, ali bez uspeha.

- Srećom, bio je neki snažan čovek napolju i on je šutirao vrata dok ih nije razvalio. Tada smo izašli - tvrde kupci.

Tužilaštvo je saopštilo da proverava ove navode.

Tela su prevezena na obdukciju, a policija je saopštila da ubica nije imao dozvolu za oružje.

Policija je na licu mesta pronašla više čaura.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.