VOZIO 120 KM/H, PRETICAO PREKO PUNE, A POZADI PETOGODIŠNJE DETE! Presretač uhvatio vozača koji je jurcao kroz Duvanište (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 14:29

VOZIO 120 KM/H, PRETICAO PREKO PUNE, A POZADI PETOGODIŠNJE DETE! Presretač uhvatio vozača koji je jurcao kroz Duvanište (VIDEO)

Presretač uhvatio vozača koji je jurcao 120,9 kilometara na čas kroz naselje Duvanište.

Policija je danas saopštila da je zaustavila neodgovornog vozača na državnom putu Šabac - Loznica, u mercedesu domaćih registarskih oznaka. Ovaj neodgovorni vozač, uprkos prisustvu svog petogodišnjeg deteta u vozilu, je ignorisao pravila saobraćaja, izvodeći rizična preticanja preko pune linije. Takođe je vozio brzinom od 120,9 kilometara na čas kroz naselje Duvanište, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ograničenje brzine zakonski postavljeno na svega 50 kilometara na čas.

- Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su na državnom putu Šabac - Loznica zaustavili četrdesetogodišnjeg vozača vozila 'Mercedes' koji je učinio više težih prekršaja, prevozeći pritom u vozilu svoje petogodišnje dete. Vozač je u više navrata izvršio preticanje vozila preko neisprekidane uzdužne linije, krećući se pritom brzinom od 120,9 kilometara na čas na putu u naselju Duvanište, gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas - preneo je MUP i dodao:

- Protiv učinioca prekršaja podnete su odgovarajuće prekršajne prijave. Ministarstvo unutrašnjih poslova svakodnevno kroz preventivni rad i mere u kontroli saobraćaja ulaže maksimalne napore kako bi deca bila bezbedna u saobraćaju. Međutim, naglašavamo da se Vizija nula poginule dece u saobraćaju može ispuniti isključivo aktivnim doprinosom svih subjekata bezbednosti saobraćaja, pri čemu je uloga roditelja najvažnija - navodi se u saopštenu MUP.

A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIDEO: "Mercedesom" više puta preticao preko pune linije brzinom 120 km/h, sa detetom u kolima

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2024

Saobraćajna policija presretačem je na putu Šabac - Loznica zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača "mercedesa".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.