Izvor: Piplmetar.rs, 18.Okt.2023, 02:30

„VOZIKAO SAM VAS PO VRAČARAMA!“ Bebica i Miljana podigli Elitu na noge: „SPALIO SAM ZAMOTANE MRVICE U DŽEPU!“

Zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su, pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ progovorili o povezanosti njene porodice sa osobama koje se bave tzv. „crnom magijom“.
Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Što se tiče Bebice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << on je sa mnom oblazio sve manastire i vozio je moju majku na kontrole. Mislila sam da će Marija umreti, te sam išla kod jedne žene, kako bi mi pomogla. U Mijajlici se nalazi ta žena, isključivo pomaže ljudima. Bebica je moju majku i mene vozio svuda – počela je izlaganje Miljana, a zatim dodala:
– Što se tiče dadilje Klare, mi smo upoznali tu ženu napolju, njen muž je bio poznanik s mojim ocem. Ona je dobro to radila. Moj otac je primetio jedne večeri da mu nema zlatne burme s venčanja s mojom majkom, a ona je priznala da ju je ukrala. Posle toga je pričala da smo bili nasilni prema njoj, a to nije istina. Istina je da je očevu burmu nosila kod vračare – dodala je Kulićeva, na šta je odragovao Nenad.
Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ne znam šta si radila kod te žene u Mijajlici. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su želeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim – istakao je Macanović.
– Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! – zapitao se Bebica, ali mu zadrugarka nije ostala dužna.
Nenad Macanović Bebica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Ovo su sve patološke laži što priča Bebica. Kako je ovo laž, tako i njegova tvrdnja da sam bila intimna sa četvoricom. Napolju postoji klip gde mi je povučena posteljina sa mene, a to je momenat kada smo bili kod Ivice, a to veče sam spavala sa Lazarom Čolićem Zolom – zaključila je Miljana.
Nenad Macanović Bebica je, sa druge strane, bio tema izlaganja poslednjeg intervjua rijaliti veterana Ivana Marinkovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Došao im je kraj“ Bebica pomaže Ivanu da oduzme starateljstvo od Kulića, oglasio se Marinković
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.