VOZAČI, PAZITE SE! Policija koristi NOVI TEST od kog se ništa ne može sakriti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:43

VOZAČI, PAZITE SE! Policija koristi NOVI TEST od kog se ništa ne može sakriti!

Ovaj test detektuje šest vrsta narkotika.
Od početka godine zbog vožnje pod dejstvom narkotika iz saobraćaja je isključeno 847 vozača. Uprava saobraćajne policije sprovodi stalne akcije kontrole vozača na psihoaktivne supstance.
Novi test za kontrolu prisutnosti psihoaktivnih supstanci "6 drugs multi", koji je u upotrebi od nedavno, detektuje prisustvo šest vrsta narkotika, opijati, kokain, amfetamine, metaafetamine, benzodijazapine, kanabis (THC).
A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)
Procedura upotrebe je vrlo jednostavna, vozač se testira na licu mesta za vreme kontrole, a sam rezultat testa je dostupan za dva do tri minuta.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZABRINJAVAJUĆE: Od početka godine 847 vozača isključeno zbog narkotika

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 11:59

Izveštaj policije....Od početka godine zbog vožnje pod dejstvom narkotika iz saobraćaja je isključeno 847 vozača, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uprava saobraćajne policije sprovodi stalne akcije kontrole vozača na psihoaktivne supstance, objavljeno je na instagram nalogu MUP-a...Novi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.