VOZAČ SAV KRVAV POBEGAO KOD DISPEČERA DA GA NE BI LINČOVALI! Snimak jezive nesreće u Zemunu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 15:40

VOZAČ SAV KRVAV POBEGAO KOD DISPEČERA DA GA NE BI LINČOVALI! Snimak jezive nesreće u Zemunu (VIDEO)

Kako se na snimku nesreće sa nadzornih kamera vidi, autobus je najpre udario u jedno vozilo, a to vozilo se odbilo o drugo

Danas oko 13.40 desila se saobraćajna nesreća u Zemunu kada je u Krajiškoj ulici gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečiji park.

Tom prilikom je, kako se saznaje, povređeno pet osoba, od čega četvoro dece i jedna odrasla osoba.

.

Snimak jezive nesreće u Zemunu. pic.twitter.com/fAwFjDXYL1

— Kalabaster >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@KalabasterJak) September 24, 2021

Na mestu nesreće bilo je odraslih osoba, a atmosfera je, pokazuje snimak, ubrzo postala napeta. U poslednjim sekundima snimka, vidi se i fizičko sukobljavanje okupljenih.

U Hitnoj pomoći potvrdili su da su povređena četiri deteta, te da je troje dece prevezeno u Tiršovu, a jedno dete privatnim autom. Povrede je zadobila i jedna odrasla osoba, koju je Hitna pomoć prevezla u Zemunsku bolnicu.

Kako su na licu mesta ispričali očevici, vozač je zaista pobegao da ga na licu mesta ne bi linčovali. On je došao sav krvav i u šoku kod dispečera, navodno je dobio turažu i nije mogao da upravlja vozilom, pričalo se na licu mesta. Vozač je i dalje u otpravničkoj kućici, štite ga. Na ulazu u kućicu su dva policajca i jedna policajka koja im je naložila da zatvore vrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.