VOZAČ KOMBIJA DVAPUT PREGAZIO DETE (4): Detalji stravične nesreće u Nišu, dečaku nije bilo spasa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 12:18

VOZAČ KOMBIJA DVAPUT PREGAZIO DETE (4): Detalji stravične nesreće u Nišu, dečaku nije bilo spasa!

Vozač kombija navodno nije video dete i nakon što mu je signalizirano šta je uradio, vozeći unazad ga još jednom pregazio

Vozeći brzo i kako se pokazalo bezobzirno, vozač kombija naleteo je dečaka E.K.(5), koji je ništa ne sluteći vozio bicikl.

Nesreća se desila kod prodavnice u centru sela kada je dečak romske nacionalnosti pokušao da okrene bicikl. Tada je punom brzinom na njega nalateo kombi, a svedoci užasne tragedije kažu da se vozač pri tome nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni osvrnuo, jer ga navodno nije video.  

Kombi je zaustavio tek kada su mu svedoci tragedije signalizirali da stane. Da užas bude još veći, on je u povratku na mestio nesreće, vozeći unazad ponovo pregazio jadno dete. 

Ubrzo su na mesto tragedije stigli policija i Hitna pomoć, ali teško povređenom mališanu nije bilo pomoći. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.