VOZAČ JE KRENUO NAGLO DA KOČI, POLETEO SAM! Jezivo svedočenje putnika posle sudara vozova kod Odžaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 00:30

"VOZAČ JE KRENUO NAGLO DA KOČI, POLETEO SAM!" Jezivo svedočenje putnika posle sudara vozova kod Odžaka!

Povređeni su prevezeni u Dom zdravlja Odžaci i u bolnicu u Somboru

U sudaru vozova koji se desii večeras nedaleko od Odžaka povređeno je pet osoba, četiri putnika i mašinovođa, saopštio je "Srbijavoz". Prema saopštenju MUP-a, povređeno je oko 20 osoba.

Povređeni su, kako su naveli iz MUP-a, prevezeni u Dom zdravlja Odžaci i u bolnicu u Somboru. Jedan od putnika, koji je primljen u somborsku bolnicu, kaže da je u trenutku kada je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudara ustao za torbu.

- Vozač je krenuo naglo da koči. Posle sudara sam malo poleteo, onda sam se srušio i bio na podu. Vrat ne smem da pomeram baš puno i noga mi je otekla, koleno. I dalje nije utvrđeno šta je sve, možda je došlo do preloma noge - rekao je on za RTS.

Kako je saopštio "Srbijavoz", večeras u 18.47 časova, na delu pruge Odžaci - Ratkovo, putnički voz naleteo je na zadnji deo teretnog voza. Na sreću, u sudaru nije bilo poginulih. Povređena su četiri putnika, a mašinovođa je povredio rame.

I putnički i teretni voz saobraćali su iz Novog Sada ka Bogojevu, a do naleta je došlo kada je putnički voz sustigao teretnu železničku kompoziciju i udario u zadnji vagon teretnog voza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.