Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 14:22

VOZAČ "HONDE" NA APARATIMA ZA DISANJE: Teško povređen u sudaru sa autobusom kod Mrkonjić Grada

Radumilo (35) u teškom stanju i životno ugrožen

Pacijent Nikola Radumilo (35), koji je nedavno povređen u saobraćajnoj nesreći u Mrkonjić Gradu, zbrinut je u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske i priključen je na aparate za veštačko disanje.

Njegovo opšte stanje je i dalje teško i životno je ugrožen. Nastavlja se sa primenom terapijskih protokola, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanjem su neizvesne, saopšteno je iz UKC Srpske.

U nedavnom sudaru automobila "honda" i autobusa preduzeća "Centrotrans" u mestu Surjan u Mrkonjić Gradu poginula je jedna osoba iz Banjaluke.

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, a Radumilo koji je bio vozač "honde" zadobio je telesne povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.