VOZAČ HITNE PREGAZIO TRI MALOLETNICE! Teška saobraćajka, pokosio ih dok se ekipa vraćala sa intervencije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 00:59

VOZAČ HITNE PREGAZIO TRI MALOLETNICE! Teška saobraćajka, pokosio ih dok se ekipa vraćala sa intervencije!

Vozilo Hitne pomoći bilo je na intervenciji zbog jednog drugog slučaja

Tri maloletne osobe, od kojih jedna teško povređene su u nesreći u kojoj je učestvovalo vozilo Hitne medicinske pomoći. Nesreća se dogodila na zagrebačkom Bundeku nešto iza 22 sata.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da su obavešteni o nesreći kao i da je policija izašla na mesto događaja, dok se sve druge okolnosti utvrđuju, odnosno uviđaj je u toku.

Kako se nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznaje, prema prvim informacijama sa mesta događaja, vozač Hitne pomoći je vozilom pregazio tri maloletnice koje su sedele kraj vozila na trotoaru i koje nije video kada je pokretao vozilo.

Naime, vozilo Hitne pomoći bilo je na intervenciji na Bundeku zbog jednog drugog slučaja.

Kada su završili sa intervencijom, krenuli su prema bolnici, ali su u blizini vozila sedele tri maloletnice koje vozač nije primetio jer su mu se nalazile u tzv. mrtvom uglu pa ih je vozilo pregazilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.