VOZAČ AUTOMOBILA I DALJE U KOMI Otkriveno stanje mladića koji su posle masakra u Duboni doživeli saobraćajnu nesreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 12:27

VOZAČ AUTOMOBILA I DALJE U KOMI Otkriveno stanje mladića koji su posle masakra u Duboni doživeli saobraćajnu nesreću

Po povratku kući mladić koji je vozio, nekako je izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u betonsku banderu kraj puta.

Mladići iz Malog Orašja, koji su u sredu uveče imali težak saobraćajni udes, mnogo su bolje i danas izlaze iz smederevske bonice. Njihov drug (18), koji je te večeri vozio automobil, kako saznajemo i dalje je u komi. On je te noći bio prevezen u Urgentni centar u Beogradu, da bi ga posle prebacili na VMA. Stanje mu je već nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepromenjeno.

Markova majka kaže nam da su njen sin i Jovan srećom dobro, kako je moglo biti.

- Marko je na kraju prilično ugruvan, ima jake bolove u kuku, ali ništa nije slomio. Pije lekove protiv bolova. Uradili su mu u bolnici svu dijagnostiku, skenere i rengene i sve je u redu. Sad već može polako i da se oslanja na noge i hoda, ali treba da miruje i da se potpuno oporavi - kaže nam Mihajla.

- Jovan ima deset kopči na leđima na plećki. To ga je staklo iseklo prilikom udesa. Operisana mu je ruka koju je slomio i biće i on dobro. Za Nikolu nemamo informacija.

Ona kaže kaže da su njeni sinovi i dalje potrešeni zbog udesa, žao im je druga i svaki dan pitaju za njega.

Ovi mladići su imali udes u sredu oko 22.30 časova na putu između obližnjih sela Drugovac - Budljević. Kako u Malom Orašju mladi nemaju gde da izađu, oni su se to veče družili kod seoske škole i onda otišli u Drugovac da se nađu sa prijateljima.

Vozilo se skroz bilo savilo oko nje. On je tad teško povređen i bio je bez svesti kada je stigla i Hitna pomoć, pa su ga izvukli iz kola i prevezli u bolnicu.

Inače oni su 4. maja preživeli masakr, kada je Uroš Blažić iz Dubone u tom selu i Orašju ubio devetoro, a ranio 12 ljudi, mahom mladih.

Oni su tada u Blažićevoj mahnitoj pucnjavi teško ranjeni, ali su uspeli da se oporave i sada su tri mecesa kasnije imali saobraćajnu nesreću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.