VOZ ISKOČIO IZ ŠINA, MOGUĆE IZLIVANJE OPASNIH MATERIJA: Građanima preporučeno da štede vodu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 22:06

VOZ ISKOČIO IZ ŠINA, MOGUĆE IZLIVANJE OPASNIH MATERIJA: Građanima preporučeno da štede vodu (FOTO)

Voz kod Montane iskočio iz šina, pa završio u reci.

Teretni voz iskočio je iz šina i prevrnuo se u Jeloustoun reku kod Montane, izazivajući strah od izlivanja opasnih materija.

Stanovnicima savetovano da štede vodu.

Zvaničnici su uveli hitne mere zbog straha od potencijalnog izlivanja opasnih materijala u reku, nakon čega su aktivirali postrojenja za prečišćavanje vode, pišu mediji.

Trenutno nema opasnosti po život u toj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oblasti, ali je Odeljenje za ribu, divlje životinje i parkove Montane upozorilo stanovništvo da izbegavaju upotrebu vode iz određenih delova reke.

A train derailment into the Yellowstone River near Twin Bridges Road between Reed Point and Columbus has led to the closure of parts of the Yellowstone and Stillwater Rivers, at the request of Stillwater County officials. (1/3) pic.twitter.com/9OVnmimN7Q

— Montana FWP (@MontanaFWP) June 24, 2023

Odeljenje za katastrofe i hitne slučajeve ovog okruga saopštilo je da su kompanije za navodnjavanje takođe na terenu i rade na otklanjanju štete.

Izveštaji pokazuju da se voz prevrnuo usled urušavanja mosta, prenose mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.