VOLŠ DANAS PRED NOVIM OPTUŽBAMA ZA UBISTVO: Prvi snimak Brajana pre početka suđenja - njegov izraz lica SVE govori (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 15:43

VOLŠ DANAS PRED NOVIM OPTUŽBAMA ZA UBISTVO: Prvi snimak Brajana pre početka suđenja - njegov izraz lica SVE govori (VIDEO)

Njegovo saslušanje zakazano je za 10 sati po američkom vremenu, odnosno u 16 po našem.

Brajan Volš, optužen za ubistvo Srpkinje Ane Volš, stigao je u sud gde će se danas suočiti sa novim optužbama za ubistvo svoje supruge.

Kako se vidi na snimku koji su objavili američki mediji, Volša su sa lisicama na rukama izveli iz vozila i sproveli do zgrade suda.

Imao je ozbiljan izraz lica i ništa nije rekao, dok su ga novinari slikali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulazi u zgradu.

Kako može da se zaključi sa snimka, Brajan Volš je vidno smršao, kosa mu je kraća i ovoga puta nema bradu.

NEW VIDEO: Brian Walshe, the man accused of murdering his wife Ana Walshe, is led into court to face new charges https://t.co/7KL2MfbaKi pic.twitter.com/BfcFM0de5X

— Boston 25 News (@boston25) April 27, 2023

Očekuje se da će Volšu u četvrtak biti pročitane optužbe protiv njega po sledećim optužbama za krivična dela: ubistvo, obmanjivanje policijske istrage/ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Optužnica prenosi slučaj Volš sa Okružnog suda Kvinsi na Viši sud u Norfolku, što je proceduralni korak koji slučajevi ubistva preduzimaju u sudskom sistemu Masačusetsa. Brajan Volš je ranije na sudu u Kvinsiju rekao da nije kriv.

Da podsetimo, Ano Volš se svaki trag gubi 1. januara ove godine. On je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretraga na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

Sve vesti o Ani Volš pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK U SUDNICI! Isplivali najnoviji detalji - Brajan je zbog OVOGA ubio Anu Volš?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Novi detalji sa suđenja za ubistvo Beograđanke...Brajan, suprug Ane Volš koji se danas pojavio na sudu zbog optužbi da ju je ubio i otarasio se njenog tela sumnjao je da ga je Ana varala, zbog čega je angažovao i privatnog detetktiva, rečeno je na početku samog suđenja...Volš je danas policijskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.