VOLIM SEKS ZA JEDNU  NOĆ

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLIM SEKS ZA JEDNU NOĆ

Do pre mesec-dva za mladog momka iz Grdelice Milana Dinčića malo ko je bio čuo, izuzev prijatelja i rodbine. Danas je dovoljno reći Dinča i mnogim šiparicama u očima se pojavi neobičan sjaj. Iako mu je otac matičar, on namerava još dugo da beži od bilo kakve ozbiljne veze. Imponuje mu znatiželja koju je pobudio kod ženskog dela publike, i toga se ne odriče, ali kao „zabave u dokolici“. U prvom planu su najavljena turneja sa kolegama iz „Zvezda Granda“ i promocije pesme „Digni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << me, pao sam“. Treća mesto na finalnoj večeri već je prežaljeno i zaboravljeno, jer sada svi, kako kaže, kreću sa istih startnih pozicija i s ciljem da se nametnu. U planiranju karijere mnogo je ambiciozniji nego što je to bio kada je dolazio u Beograd na školovanje.

- Došao sam zbog studija, ali nisam imao preteranu želju za daljim školovanjem, kao ni finansijskih uslova. Tata mi je matičar, mama kuvarica, pa je u početku išlo teško. Živeo sam u Studentskom gradu, a sada sam sa sestrom, koja je na Višoj poslovnoj. Još ispit mi nedostaje do treće godine hotelijerstva na Višoj turističkoj. Planiram da završim školovanje, ali nakon što prođe ova frka.

Ko te nagovorio da se prijaviš na audiciju za „Zvezde Granda“?

- Svi koji me poznaju. Ranije sam pevao isključivo u društvu. Niko, izuzev rodbine i prijatelja, nije me čuo. Razmišljao sam i pomislio - što da se ne prijavim, možda i prođem. Bio sam na tri audicije. Upornost je bila nagrađena.

Bensedinima još uvek lečiš tremu?

- Jednom sam morao da uzmem lek za smirenje. Tog dana mi nije bilo dobro, slabo sam jeo, a onda je stigla i trema. Užasno sam se osećao i dali su mi pola leka da se smirim. Pomagale su i kolege, koje su prilazile i hrabrile me.

Zašto si devojci koja je nosila zvezdu sa Milanovom slikom, a htela da se slika sa tobom, razbio „suvenir“?

- Zvezdu sam slomio jer je devojka bila napadna. Frizuru mi je rasturala tom zvezdom i iznervirao sam se. Em mi kvari frizuru, em mlati zvezdom! Nije mi bila namera da razbijam. To je bilo zbog nje i njene nasrtljivosti, a ne zbog Milana.

Stalno pominješ kako voliš devojke. Znači li to da si imao mnogo veza?

- Ne veza, ali devojaka da. Najduža veza mi je trajala mesec dana, dok je devojaka bilo mnogo. Deset? Više... Ma, ne bih o tome!

To znači da je bilo i za jednu noć?

- Bilo? Pa, naravno, to se dešava svakom muškarcu. Šta je tu loše?(smeh)

Kakvo i kada je bilo tvoje prvo seksualno iskustvo?

- To se desilo kada sam imao šesnaest godina. Vodio sam ljubav sa poznanicom. To veče smo se muvali i obostrano smo želeli „nešto više“. Završili smo kod mene. Očekivao sam neki bum, ali i kada bih rekao da je bilo lepo - bilo bi malo. Jer, bilo je božanstveno!

Kažu da sada konačno imaš devojku?

- Nemam zbog obaveza oko „Granda“. U jednom tabloidu su me slikali sa drugaricom u gradskom prevozu i napisali da mi je devojka, ali nije. Do sada nikada nisam istinski voleo!

Pisali su i o „bubuljicama nejebicama“?

- To me nije pogodilo. To nisu bubuljice nejebice, nego imam osetljivu kožu na majku. Bez obzira na to da li koristim neke preparate ili ne, one se pojave. Nije to mana, posebno ako se uzme u obzir koliko imam vrlina.

Šarm, duhovitost...

- Duhovitost mi je komparativna prednost![ antrfile ]

BROJE MU ZALOGAJE

- Stalno mi govore da jako sporo jedem, pa je jedan drugar nedavno brojao koliko sam puta zagrizao komadić sendviča. Rekao mi je: „Čoveče, ti si 64 puta zagrizao jedno parčence“. Nisam verovao, a on će: „Hajde probaj pa vidi“! I stvarno, jedan zalogaj zagrizem negde oko šezdeset i nešto puta... zavisi. Uživam dok jedem i ne mogu da gutam tek tako.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.