VOLE SE: Tajger Vuds i Lindzi Von u vezi

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLE SE: Tajger Vuds i Lindzi Von u vezi

Golfer i skijašica kažu da je prijateljstvo preraslo u ljubav i da je to sve što će podeliti sa obožavaocima

Golfer Tajger Vuds (37) i  skijašica Linzi Von (28) su u ljubavnoj vezi!

Vuds je na Fejsbuku objavio fotoalbum njega i skijašice koji je izazvao golemo zanimanje, a zatim je nakon toga i poruku.

"Ova sezona je dosada bila odlična, srećan sam zbog pobeda. Nešto lepo što se dogodilo izvan terena bilo je upoznavanje sa Linzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Von. Ona i ja smo već neko vreme prijatelji, ali u posljednjih nekoliko meseci smo postali veoma bliski i počeli se viđati. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i poštovanju privatnosti. Želimo nastaviti našu vezu, privatno, poput običnog para i takmičiti se kao sportisti."

Informaciju je na Fejsbuk stranici potvrdila i Linzi Von.

"Iako pretpostavljam da nije bila dobro čuvana tajna, da, viđam se s Tajgerom. Naša je veza je prerasla u nešto više i jako sam srećna zbog toga. Ne planiram više o tome govoriti u javnosti i volela bih taj deo života zadržati za sebe. Hvala vam na razumevanju i nadam se vašoj podršci i u budućnosti".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lindzi i Tajger - Prestali su da se kriju...

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2013

Jedna od najboljih skijašica sveta Lindzi Von i najpopularniji golfer Tajger Vuds potvrdili su da su u ljubavnoj vezi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.