VOICE: Pripadnik Noćnih vukova iz Inđije osumnjičen za zastrašivanje novinarke Verice Marinčić

Izvor: Danas, 01.Sep.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOICE: Pripadnik Noćnih vukova iz Inđije osumnjičen za zastrašivanje novinarke Verice Marinčić

Osoba za koju se sumnja da je od 19. juna pratila i na razne načine zastrašivala na ulici i na radnom mestu novinarku portala Inđija cafe Vericu Marinčić je pripadnik lokalnog ogranka moto kluba "Noćni vukovi", piše Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE). Članak VOICE: Pripadnik Noćnih vukova iz Inđije osumnjičen za zastrašivanje novinarke Verice Marinčić se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đe ćeš pošo

Izvor: Danas, 01.Sep.2019

Nakon, Boga mi skoro godinu dana odlaganja, prisililo me da krenem na razne kontrole kod hećima. Već sam bio postao "gledač izloga". Članak Đe ćeš pošo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.