VODILA SE KAO NESTALA Otkriveno ko je žena koja je pronađena mrtva kod manastira u Beočinu

Izvor: Press, 09.Jan.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODILA SE KAO NESTALA Otkriveno ko je žena koja je pronađena mrtva kod manastira u Beočinu

Mrtva žena pronađena u utorak u blizini manastira u Beočinu identifikovana je kao Dušanka V. (43) iz Novog Sada, a kako saznaje "Blic’", poznanici su sa njom izgubili kontakt 28. decembra i dan kasnije njen nestanak prijavili policiji.
Foto:blic
- Prvi rezultati obdukcije pokazali su da na telu nema tragova nasilne smrti. Sada se čekaju rezultati toksikoloških analiza uz čiju pomoć bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se utvrdi tačan uzrok smrti što bi moglo da potraje nekoliko dana - kaže za "Blic" izvor blizak istrazi.

Podsetimo, nesrećnu ženu pronašao je jedan prolaznik stotinak metara iza manastira iznad zapuštene ekonomije i bila je oskudno odevena te je policija ovaj slučaj u startu kvalifikovala kao sumnjivu smrt.
Foto: RAS Srbija
Telo devojke pronađeno kod manastira
Uviđaj su izvršile forenzička ekipa i stručnjaci odseka za krvne i seksualne delikte koji su utvrdili da se njeno telo na tom mestu nalazilo nekoliko dana jer je bilo u smrznutom stanju što je dodatno otežalo njenu identifikaciju i obdukciju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Identifikovana žena čije je telo pronađeno u Beočinu, čeka se rezultat toksikološke analize

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2020, 11:13

Obdukcija tela koje je pronađeno 7. januara u Beočinu pokazala je da smrt žene nije nastupila nasilnim putem i sada se čekaju rezultati toksikološke analize...Utvrđeno je da se radi o D. V. (42) iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. decembra, a pretpostavlja se da je nestala dan ranije...Beživotno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.